Kurven er tom

Tinas Verden startede i marts 2007 

Tina er en ganske almindelig moderne kvinde i midten af fyrrerne, med mand og børn.

Tina bor i en villa i en forstadskommune til en større dansk by og vil gerne købe kvalitetsprodukter til en rigtig fornuftig pris.

Tina er meget interesseret i sin familie, sit hus og især sin have, hvorfor salget fra denne side afspejler produkter til den moderne familie.

I første omgang er det haven som Tinas Verden retter blikket mod, men også andre produkter til den almindelige danske forbruger vil løbende blive præsenteret på siden.

Tina sælger sine produkter fra hjemmesiden men har siden starten udvillet et showroom og en fysisk butikNogle af produkterne er specialproduceret til netop Tina. 

Tina lægger vægt på at alle produkter er af en høj kvalitet for vi hun gerne sikre at kunderne fortsat vil handle hos hende.

For at kunne tilbyde produkter til den billigste pris er Tinas Verden udelukkende baseret på indkøb direkte hos producenter såvel herhjemme soim i udlandet  
Velkommen til Tinas Verden

Når du handler hos tinas Verden oplever du, at du får store besparelser på vore produkter frem for at købe dem i andre forretningerne. Mange af vore produkter kan du slet ikke købe andre steder, da vi specialiserer os i at finde specielle varer frem som er ret så unikke.  
Du er også meget velkommen til at give dine ideer til Tinas Verden - bl.a. ideer til produkter som du synes vi skal tage hjem.

God fornøjelse med din handel.

 

Har du sprgsml er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os p:

(+45) 60 66 76 26

Man - Fre : 9:00 - 16:00

Afhentning af varer
Kan ske efter aftale
Mandag- fredag : 12:00 - 17:30

Bliv ambassadr for

Tinas Verden's ApS

Du opnr altid 10% p dine kb i Tinas Verden.

2 gange om ret fr du en vrdipakke tilsendt med et udvalg af varer fra Tinas Verden.

Du opnr rabat nr du anbefaler Tinas Verden til andre som kber p siden

Du kan betale med flgende kort:

Tinas Verden er godkendt af Sikker e-shop

Tinas Verden ApS
Sorgenfri Torv 4
2830 Virum

cvr.: 38 04 45 08

Tlf (+45) 60 66 76 26
post@tinasverden.dk